Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Kızarmış Karnabahar

(Kızarmış Karnabahar nasıl yapılır)

Kızarmış Karnabahar için kullanılan malzemeler :
1 adet karnabahar
tuz ve karabiber

HARCI İÇİN:
3 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
yarım su bardağı maden suyu
yarım tatlı kaşığı tuz

Tarifi :
Karnabaharları küçük buketler halinde ayırıp tencerede 7-8 dk. haşlayın. Haşlanmış karnabaharların üzerine tuz ve karabiber serpin. Derince bir tavada yağı kızdırın. Başka bir kapta maden suyu, un, tuz, yumurta ve rendelenmiş kaşar peynirini iyice çırpın. Karnabaharları bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Sıcakken servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 02 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.