Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Kaygana

(Kaygana nasıl yapılır)

Kaygana için kullanılan malzemeler :
2 demet nane
2 demet maydanoz
2 demet taze soğan
3 yumurta
yarım su bardağı un
3 su bardağı sıvıyağ
tuz, biber

Tarifi :
Nane, maydanoz ve taze soğanları temizleyip kıyın. Yumurtalar, un ve tuzu bir kapta çırpın. Yeşilliklere ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Karışımdan kaşık dolusu alın. Kızgın yağa ekleyip iki taraflı kızartın. Ilık servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.