Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Fesleğen Soslu Mozerella Peyniri

(Fesleğen Soslu Mozerella Peyniri nasıl yapılır)

Fesleğen Soslu Mozerella Peyniri için kullanılan malzemeler :
120 gr mozerella peyniri
1 adet domates
1/2 adet renkli lolorosso
1/2 adet taze fesleğen
30 mg sızma zeytinyağı
4 adet siyah zeytin

Tarifi :
Mozerella peyniri yuvarlak dilimler halinde kesilir. Aynı işlem domatese de uygulanır. Servis tabağımızda küçük dilimden bük dilime doğru kat kat domates dilimleri ile dizilir. Renkli lolorosso ile dekore edilir. Sızma zeytinyağı ve taze fesleğen ince kıyılarak robottan geçirilir. Peynirin üzerine ve etrafına bu sostan gezdirilerek zeytin ile servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 1

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.