Çökertme için kullanılan malzemeler :
200 gr yağsız biftek
3 adet patates
5 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı margarin
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
kırmızıbiber
Tarifi : Patatesleri doğrayıp fritözde kızartın. Etleri yağsız tavada 10 dk kavurun. Üç çorba kaşığı margarini ekleyip 5 dk. daha kavurun. Kalan margarini tavada kırmızıbiberle birlikte kavurun. Yoğurdu sarımsakla karıştırıp içine zeytinyağını da ekledikten sonra bu karışımı patateslerin ve etlerin üzerine dökün. En üstte de kırmızıbiberle kavrulmuş yağı gezdirip servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 2
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004