Acılı Kanepeler için kullanılan malzemeler :
12 adet tost ekmeği
300 gr.ceviz içi
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı margarin
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı kırmızıbiber
1 çorba kaşığı kimyon
1 tutam tuz
Tarifi : Salçayı, sarımsağı, margarini, baharatları ve kıyılmış cevizi bir kapta iyice karıştırın. Tost ekmeklerini çeşitli şekillerde kestikten sonra üzerlerine bu karışımdan sürerek servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 10
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin