Kızarmış Meyveler için kullanılan malzemeler :
2 adet elma
1 adet armut
1 adet muz
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı portakal suyu
1 tutam tuztarçın
kızartmak için yağ
Tarifi : Meyvelerin kabuklarını soyup çekirdek kısımlarını temizledikten sonra halka halka doğrayın. Un, kabartma tozu, portakal suyu, pudra şekeri ve tuzu bir kapta karıştırın. Meyveleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kızaran meyvelerin üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : eReN KESDi Gönderdiği tarih : 04 Şubat 2004