Hindistancevizi Sütlü Meyve için kullanılan malzemeler :
1 kutu karışık meyve konservesi veya küçük kesilmiş taze karışık meyve (meyveler isteğe göre değişebilir)
4 çorba kaşığı hindistan cevizi sütü
2 çorba kaşığı toz şeker konservenin suyu veya elma suyu
Tarifi : Hindistan cevizi sütünü konserve meyvenin suyu ile karıştırın. İçine toz şekeri atın ve şeker eriyinceye kadar karıştırın. Karışık meyveleri 4 büyük şarap kadehine veya küçük kristal kaselere paylaştırın. Üzerlerine hindistan cevizi suyu ve konserve meyve suyu karışımını dökün.
En üste bir çilek yerleştirerek soğuk olarak servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009