Ana Sayfa > Tatlılar > Hindistancevizi Sütlü Meyve

(Hindistancevizi Sütlü Meyve nasıl yapılır)

Hindistancevizi Sütlü Meyve için kullanılan malzemeler :
1 kutu karışık meyve konservesi veya küçük kesilmiş taze karışık meyve (meyveler isteğe göre değişebilir)
4 çorba kaşığı hindistan cevizi sütü
2 çorba kaşığı toz şeker konservenin suyu veya elma suyu

Tarifi :
Hindistan cevizi sütünü konserve meyvenin suyu ile karıştırın. İçine toz şekeri atın ve şeker eriyinceye kadar karıştırın. Karışık meyveleri 4 büyük şarap kadehine veya küçük kristal kaselere paylaştırın. Üzerlerine hindistan cevizi suyu ve konserve meyve suyu karışımını dökün.

En üste bir çilek yerleştirerek soğuk olarak servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.