Ana Sayfa > Et Yemekleri > Papaz Yahnisi 2

(Papaz Yahnisi 2 nasıl yapılır)

Papaz Yahnisi 2 için kullanılan malzemeler :
500 gr. kuşbaşı et
200 gr. arpacık soğanı
3 çorba kaşığı margarin
2 diş sarımsak
1 adet havuç
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
tuz
karabiber

Tarifi :
Yağı tencereye koyup eritin. İçine etleri koyup, kavurun. Suyunu çekince soğanı ve havucu ekleyin, tekrar kavurun. Üzerine unu serpip yeniden kavurun. Et suyunu ekleyin, karabiber, varsa defne yaprağı eklenebilir. Servis yaparken maydanoz da kullanabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 21 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.