Ana Sayfa > Tatlılar > Murtağa

(Murtağa nasıl yapılır)

Murtağa için kullanılan malzemeler :
1 küçük paket margarin (125 gr.)
2 su bardağı un
2 yumurta
3- 4 çorba kaşığı bal

Tarifi :
Yağ ile un hafif ateşte pembe renkte kavrulur.Sıcakken içine çatalla çarpılmış yumurta dökülüp parçalamadan karıştırılır. Tabağa alınıp üzerine bal gezdirilir

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,020 saniyede oluşturuldu.