Et Bohçası için kullanılan malzemeler :
1 kg açılmış tranç et
10 adet mantar
2 adet soğan
2 adet çarliston biber
3 domates
tuz,karabiber,taze nane, kekik
kaşar peyniri
Tarifi : Bir tencereye sıvıyağı alın. Sırasıyla ince ince kıyılmış soğan, biber, domates ve mantarları kavurun. Baharatlarını ve kaşar peynirini de ilave edip biraz daha kavurun. Eti bohça gibi açıp içine kavurduğunuz mantarlı karışımdan koyun. Eti sarın ve dağılmayacak şekilde döverek sıvı yağda bir kaç saat buzdolabında dinlendirin.
Izgarada pişirip isteğe göre garnitur ile servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 17 Eylül 2009
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin