Ana Sayfa > Glutensiz > Glutensiz Peynirli Kek

(Glutensiz Peynirli Kek nasıl yapılır)

Glutensiz Peynirli Kek için kullanılan malzemeler :
1,25 su bardağı glutensiz un
1 paket kabartma tozu
3 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
200 gr beyazpeynir, ufalanmış
100 gr parmesan peynir (rendelenmiş)
7-8 yeşil soğan, ince kıyılmış
1 çay bardağı dereotu, ince kıyılmış
tuz, karabiber

Tarifi :
fırını 180 dereceye ayarlayın. Un ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Başka bir kapta yumurta, yağ ve sütü çırpın. İki karışımı mikser ile yumuşak bir hamur elde edinceye kadar çırpın.

Beyazpeynir, parmesan, dereotu, soğan, tuz ve karabiberi karışıma ekleyin, karıştırın. Kek kalıbını yağlayın ve karışımı içine dökün. Yaklaşık 45 dakika pişirin

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 5

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 22 Kasım 2014

Arama


Günün Püfü

Üç dakika suda beklettiğiniz taze limon hem daha kolay sıkılır hem de bol su verir.





Sayfa 0,019 saniyede oluşturuldu.