Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Çinekop Buğulama

(Çinekop Buğulama nasıl yapılır)

Çinekop Buğulama için kullanılan malzemeler :
4 çinekop
2 soğan
2 patates
1/2 demet maydanoz
zeytinyağı
tuz

Tarifi :
Yayvan bir tencerenin dibine biraz zeytinyağı gezdirilir. Sonra halka doğranmış soğanlar ve patatesler tencereye dizilir. Üzerine de temizlenip yıkanmış ve biraz tuzlanmış balıklar yerleştirilir. Üzerine bir miktar daha zeytinyağı gezdirilip ince kıyılmış maydanozlar serpilir. Kapağı kapatılıp pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 13 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.