Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Zeytinyağlı Yaz Türlüsü

(Zeytinyağlı Yaz Türlüsü nasıl yapılır)

Zeytinyağlı Yaz Türlüsü için kullanılan malzemeler :
2 kabak
2 patlıcan
250 g fasülye
1 patates
2 domates
2 sivri biber
zeytinyağı
tuz

Tarifi :
Bir tencereye zeytinyağı koyulur. Soğan, biber, domates doğranır. Bunlar kavrulunca doğranmış fasülyeler ilave edilir. Bu biraz piştikten sonra patlıcanlar ve kabaklar koyulur. Bir su bardağı kadar su eklenip bu sebzeler pişirilir. Sonra küp doğranmış patatesler ilave edilir, tuzu atılıp ağzı kapalı olarak pişmeye bırakılır.

Yemeğin mevsimi : Yaz
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 13 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Çok miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.





Sayfa 0,009 saniyede oluşturuldu.