Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Etli Türlü

(Etli Türlü nasıl yapılır)

Etli Türlü için kullanılan malzemeler :
250 g kuşbaşı et
2 domates
1 soğan
2 sivri biber
2 patlıcan
250 g fasülye
sıvı yağ
tuz

Tarifi :
Bir tencerede etler yağ ile kavrulur. Soğan eklenip kavurmaya devam edilir. Doğranmış biberler de ilave edilip kavrulduktan sonra domatesler koyulur. Temizlenip yıkanmış fasülyeler doğranıp ilave edilir. Ardından patlıcan koyulup pişirilir. Suyu çekilince biraz su eklenip tuzu atılır ve pişmeye bırakılır.

Yemeğin mevsimi : Yaz
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 13 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.