Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Domatesli Pastırma Turşusu

(Domatesli Pastırma Turşusu nasıl yapılır)

Domatesli Pastırma Turşusu için kullanılan malzemeler :
100 g pastırma
1 çay bardağı elma sirkesi
1 domates
karabiber
1 tutam maydanoz
zeytinyağı

Tarifi :
Çemeni çıkarılan pastırmalar ince uzun şekilde doğranır, üzerine sirke koyulup biraz bekletilir. Domatesler ve maydanoz doğranır. Pastırmalar biraz süzerek tabağa alınır ve üzerine doğranıp karıştırılmış olan domates ve maydanoz koyulur. Üzerine zeytinyağı ve karbiber gezdirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 30 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,019 saniyede oluşturuldu.