Ana Sayfa > Tatlılar > Dondurmalı Muz

(Dondurmalı Muz nasıl yapılır)

Dondurmalı Muz için kullanılan malzemeler :
2 muz
4 top dondurma
1 su bardağı süt
1 paket toz krem şanti
1 küçük paket bitter çikolata
1 çorba kaşığı fındık içi
çilek (mevsim meyvesi)


Tarifi :
Öncelikle çikolata bir kabın içine koyulup eritilir. Süt ve toz şanti çırpılır. Muzlar soyulup servis tabağına dilimlenerek veya bütün olarak yerleştirilir. Sonra tabağa dondurma
topları da yerleştirilir. Üzerine fındık içi serpilir. Krem şantiyle süslenir. Eritilmiş çikolatadan gezdirilip çilekle süslenerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 30 Mart 2004

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.