Ana Sayfa > Yumurta Yemekleri > Balkabaklı Rosti

(Balkabaklı Rosti nasıl yapılır)

Balkabaklı Rosti için kullanılan malzemeler :
400 gr. balkabağı
1 çorba kaşığı buğday nişastası
1 adet yumurta
1/2su bardağı süt
1 kaşık zeytinyağı

Tarifi :
Bal kabağı rendenin ince tarafıyla rendelenip, karıştırılır. Sırası ile diğer malzemeler, patates püresi halini alana kadar katılarak karıştırılır. Teflon tavada hafif zeytinyağı ile omlet şeklinde pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Haziran 2004

Arama


Günün Püfü

Üç dakika suda beklettiğiniz taze limon hem daha kolay sıkılır hem de bol su verir.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.