Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Havuçlu Pasta

(Havuçlu Pasta nasıl yapılır)

Havuçlu Pasta için kullanılan malzemeler :
4 adet yumurta
2 bardak rende havuç
2 bardak tozşeker
2 bardak un
1 bardak dövülmüş ceviz
125 gr. margarin
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın.

Kreması İçin:
1/2 kg. süt
2 yem.kaşığı un
2 yem.kaşığı
pirinç unu
1 bardak tozşeker
100 gr. margarin

Tarifi :
Şekeri ve yumurtayı çırpıp, diğer malzemeleri ilave edip karıştırın. Kek kalıbına döküp pişirin. Kremayı hazırlamak için krema malzemelerini karıştırıp pişirin. Margarini ekleyip karıştırın. Kekin üzerini pişirdiğiniz kremayla kaplayın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 10

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Temmuz 2004

Arama


Günün Püfü

Tatlının şurubu iyice çekmesi için tatlı veya şuruptan birinin sıcak olmasına dikkat etmelisiniz.