Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Biberli Naciye

(Biberli Naciye nasıl yapılır)

Biberli Naciye için kullanılan malzemeler :
6 adet çarliston biber
sıvı yağ
2 adet domates
2 diş sarımsak
un
su
kırmızı biber

Tarifi :
6 adet çarliston biberi küçük doğrayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağla kavurun. Biberleri yağdan alıp tabağa koyun. Aynı yağda 2 adet rendelenmiş domates ve 2 diş sarmısağı pişirin. Başka bir tavada 2 çorba kaşığı zeytinyağıyla 1 çorba kaşığı unu kavurun. Üzerine pişen domates ve 1 su bardağı suyu ekleyip karıştırarak pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine kavrulmuş biberleri koyup, pulbiberle süsleyin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 27 Ekim 2004

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.