Ana Sayfa > Tatlılar > Armut Tatlısı

(Armut Tatlısı nasıl yapılır)

Armut Tatlısı için kullanılan malzemeler :
1 adet armut
2 adet karanfil
yeteri kadar tarçın
su
50 gr toz şeker

Tarifi :
Armudun içerisini oyup kabuğunu soyarak tepsiye koyun. İçerisine karanfil, tarçın, su ve şeker koyun.

180 derecedeki fırında pişirerek ılık servise sunun.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 12 Kasım 2004

Arama


Günün Püfü

Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.