Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Bademli Alabalık Tava

(Bademli Alabalık Tava nasıl yapılır)

Bademli Alabalık Tava için kullanılan malzemeler :
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
yeterince tuz ve biber
kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ

Tarifi :
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.

Roka, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 13 Kasım 2004

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.