Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Tarama

(Tarama nasıl yapılır)

Tarama için kullanılan malzemeler :
100 gr. balık yumurtası
200 gr. labne peyniri
1 su bardağı sıvı yağ
2 çorba kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı sirke
1 çay kaşığı hardal
Birkaç dal maydanoz.

Tarifi :
Balık yumurtalarını bir çorba kaşığı sirke ile karıştırıp, tel süzgeçten geçirin. Bir tencerede, balık yumurtasını mikserle çırparak, mayonez yapar gibi sıvı yağı yavaş yavaş akıtın. Koyu bir kıvama geldiğinde labne peynirini, hardalı ve limon suyunu ilave ederek karıştırın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 06 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.