Tartar Sos için kullanılan malzemeler :
50 gr. kapri çiçeği
100 gr kornişon turşu
yarım bağ tere otu
5 yumurta beyazı
100 gr mayonez
Tarifi : Tüm malzemeler ince doğranıp mayonezle karıştırılır. İsteğe bağlı servisten önce soğan suyu ilave edilebilir. Yalnız, soğan suyu olan sosunuz çabuk bozulacağı için fazla bekletilmemelidir
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Balıklar ve soğuk etler Kaç Kişilik : 10
Gönderen : Hakan Gürer Gönderdiği tarih : 01 Mayıs 2005
Kabarık bir omlet yapmak istiyorsanız, bir çorba kaşığı suyun içerisine bir çay kaşığı mısır unu karıştırın. Hazırladığınız karışımı yumurtaya ilave edin