Ana Sayfa > Tatlılar > Meyveli Tavuk Göğsü

(Meyveli Tavuk Göğsü nasıl yapılır)

Meyveli Tavuk Göğsü için kullanılan malzemeler :
6 su bardağı süt
1/2 paket margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
2 paket vanilya
2 paket tart jöle
üzerini süslemek için yeterince çilek
(mevsim meyvesi de olabilir)

Tarifi :
Un ve yağı beraber kavurun. Sütün tamamını ve şekeri üzerine ekleyin. Vanilyayı koyup karıştırarak kaynatın. Bir - iki taşım kaynadıktan sonra ocaktan alıp, çırpın. Yapışmaması için ıslatılan borcama dökün. Soğuduktan sonra üzerine dilimlenmiş çilek veya mevsim meyvelerini dizin. Son olarak üzerine hazırlanan tart jölesini döküp, dolapta soğuduktan sonra servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 12

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 02 Temmuz 2005

Arama


Günün Püfü

Fırında patates yapmadan önce , 10-15 dakika haşlayın ve çatal ile delin. Daha kolay pişecektir.