Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Avakado Ezmesi

(Avakado Ezmesi nasıl yapılır)

Avakado Ezmesi için kullanılan malzemeler :
1 adet avakado
1 çorba kaşığı yoğurt
0.5 su bardağı çekilmiş ceviz
1 çorba kaçığı sirke
2 diş sarımsak
tuz
karabiber

Tarifi :
Avakado bir kaşık yardımıyla ezildikten sonra tüm malzemeler eklenerek blanderla iyice karıştırılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 1

Gönderen : küpra
Gönderdiği tarih : 30 Kasım 2005

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.