Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Haydari

(Haydari nasıl yapılır)

Haydari için kullanılan malzemeler :
1 su bardağı süzme yoğurt
3 çorba kaşığı beyaz peynir rendesi
3 diş sarmısak
kuru nane
1 fincan ayçiçek yağı
kimyon
üzerine serpmek için kırmızı biber
arzuya göre sivri biber

Tarifi :
Sarmısak ezilir. Beyaz peynir rendesi, süzme yoğurt, nane, yağ, kimyon ve tuzla beraber karıştırılır. Arzu ederseniz sivri biberi ince ince kıyıp ilave edilir. Üzerine kırmızı biber serperek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : gülenes
Gönderdiği tarih : 11 Ekim 2006

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.