Ana Sayfa > Et Yemekleri > Hasbahçe Spesial

(Hasbahçe Spesial nasıl yapılır)

Hasbahçe Spesial için kullanılan malzemeler :
100 gr küçük doğranmış kuzu kuşbaşı
100 gR küçük doğranmış piliç göğüs
50 gr ince doğranmış mantar
1/2 domates
1 yeşil biber
100 gr rendelenmiş kaşar
isteğe bağlı baharat

Tarifi :
Et, tavuk ve mantarı teflon tavada tereyağı ile kavurun. Kavurma işlemi bitmeye yakın iri doğranmış domates ve biberleri karıştırarak biraz daha kavurun. Karışımı kiremit tavaya aktarın 1/2 çay bardağı su ilave edin. Rendelenmiş kaşarları yemeğin üzerine serpiştirip yüksek ateşde 5 dakika bekletin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : murat usta
Gönderdiği tarih : 20 Aralık 2006

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.