Ana Sayfa > Pilavlar - Makarnalar > Düğün Pilavı

(Düğün Pilavı nasıl yapılır)

Düğün Pilavı için kullanılan malzemeler :
2 su bardağı pirinç
1 çay bardağı nohut
2 kaşık margarin
4 su bardağı et suyu
1 miktar tuz

Tarifi :
Nohudu akşamdan ıslatın, ertesi gün haşlayın. Et suyunu hazırlayın, yağda pirinci kavurun; suyunu, tuzunu ayarlayıp nohudu da ekleyin ve suyunu çekene kadar pişirip 20 dakika dinlendirin. Sıcak servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Üç dakika suda beklettiğiniz taze limon hem daha kolay sıkılır hem de bol su verir.





Sayfa 0,026 saniyede oluşturuldu.