Tarifi : Milföy hamurlarını merdane ile açın. Karıştırma kabında zeytinyağı, toz kırmızı biberi, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Bu karışımı milföylerin üzerine sürün. Milföy hamurunu çok ince olarak kesin. Elinizle tutup hamuru dolayın ve uzatıp yağlanmış fırın tepsisine alın. Sosu için ise 2 adet domatesi ve küp şeklinde kesin. Üzerine 1 çorba kaşığı biber salçası, 1 çorba kaşığı mısır,ince kıyılmış sarımsağı, zeytinyağını ve taze naneyi ilave edip karıştırın. Milföy hamurlarını önceden ıstılmış 170 derecelik fırında pişirin. Milföyleri hazırladığınız domatesli sos ile servis edin.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6
Gönderen : kartal72 Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009