Etli Pırasa için kullanılan malzemeler :
1/2 kg.kuzu kuşbaşı
1/2 kg. pırasa
4 çorba kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı şeker
2 diş dövülmüş sarımsak
tuz
Tarifi : Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin. Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun. Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun, servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 4
Gönderen : AKGÜLCEMAL Gönderdiği tarih : 14 Eylül 2009