Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Hamur İşleri - Börekler
>
Fındıklı Lokum
(Fındıklı Lokum nasıl yapılır)
Fındıklı Lokum için kullanılan malzemeler :
1 adet ekmek hamuru
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tarçın
4 çorba kaşığı fındık
Tarifi :
Öncelikle 1 adet ekmek hamuruna sıvıyağ, tarçın, 2 çorba kaşığı fındık serpin. Elinizle yoğurup açın.
Açtığınız hamurun üzerine kalan 2 kaşık fındığı serpin. Rulo biçiminde sarın. Dilim dilim kesip tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
15 Eylül 2009
Günün Menüsü
Şehriye Çorbası
Zeytinyağlı Pırasa
Tavuklu Börek
Fondon
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
24
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Tatlının şurubu iyice çekmesi için tatlı veya şuruptan birinin sıcak olmasına dikkat etmelisiniz.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI