Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Sebze Yemekleri
>
Hardallı Karnabahar
(Hardallı Karnabahar nasıl yapılır)
Hardallı Karnabahar için kullanılan malzemeler :
Haşlanmış karnabahar
hardal
zeytinyağı
limon suyu
(Not: karnabahar miktarına göre sos ayarlanır.)
Tarifi :
Hardalla yağ karıştırılır, içine limon suyu ilave edilir. Bu sos haşlanmış karnabaharların üzerine gezdirilip servis yapılır.
Yemeğin mevsimi :
Kış
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
4
Gönderen :
MeLTeM
Gönderdiği tarih :
30 Mart 2004
Günün Menüsü
Sütlü Bulgur Çorbası
İç Pilavlı Biftek Sarma
Çoban Salatası
Bisküvili Pasta
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
22
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Balığı yıkadıktan sonra iyice kurulamak una ve yumurtaya daha iyi bulanmalarını sağlar bu da yemeğinize lezzet verir
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI