Ana Sayfa > Kebaplar - Köfteler > Hardallı Dana File

(Hardallı Dana File nasıl yapılır)

Hardallı Dana File için kullanılan malzemeler :
600 gr. file bonfile
100 gr. galeta unu
30 gr. hardal
20 gr. sarımsak
20 gr. sıvıyağ

Tarifi :
File bonfilelerin üzerine sarımsak, galeta unu, hardal ve yağ sürülüp, salamandıra da pişirilir. Bonfileler piştikten sonra tekrar galeta ununa bulanıp, salamandıra da kızartılır. Hardal sosla servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 16 Haziran 2004

Arama


Günün Püfü

Soğanın gözlerinizi yakmamasını istiyorsanız üzerine sirke döküp birkaç dakika beklettikten sonra soyun. Ya da soğanı bir süre buzlukta bekletin.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.