Kabak Çorbası için kullanılan malzemeler :
2 adet kabak
1 adet soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
1/2 litre et veya tavuk suyu
1/4 krema
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuzot
Tarifi : Soğanları ince ince doğrayın ve tereyağında kavurun. Kabakları küp şeklinde kesin ve soğana ekleyin. 4-5 dakika kavurun. Tuzot ve karabiberi ekleyin ve karıştırın. Tavuk suyu ve kremayı ilave edin. 15 dakika pişirin.
Çorbayı ocaktan alın ve blender ile çırpın. Kızartılmış tost ekmeği ile servis yapın.
Yemeğin mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 2
Gönderen : SELDA 79 Gönderdiği tarih : 16 Mart 2007