Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Toprak Tavada Sebzeli Tavuk

(Toprak Tavada Sebzeli Tavuk nasıl yapılır)

Toprak Tavada Sebzeli Tavuk için kullanılan malzemeler :
2 adet tavuk bonfile
5-6 adet biber
3-4 domates
1 büyük soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kağı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytin yağı

Tarifi :
Malzemenin tamamı arzuya göre doğranıp bir kapta harmanlanır. Toprak tavaya dökülür. 180 derece fırında yaklaşık yarım saat pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : pilav
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : hanimeli
Gönderdiği tarih : 26 Temmuz 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,025 saniyede oluşturuldu.