Ana Sayfa > Et Yemekleri > Pratik Tas Kebabı

(Pratik Tas Kebabı nasıl yapılır)

Pratik Tas Kebabı için kullanılan malzemeler :
500 gr kuşbaşı et
2 soğan
1 yemek kaşığı salça
1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber

Tarifi :
Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz.

Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz. En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk. pişiriyoruz.

Yemek tamamdır yanına patates kızartması, pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 07 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,025 saniyede oluşturuldu.