Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Pastırmalı Piliç

(Pastırmalı Piliç nasıl yapılır)

Pastırmalı Piliç için kullanılan malzemeler :
500 g kemiksiz tavuk eti
100 g pastırma
2 çorba kaşığı margarin
3 domates
1 çorba kaşığı salça
tuz

Tarifi :
Margarin bir tencerede eritilir, ince dilimlenmiş tavuk etleri ilave edilir. Piliçler 2 dakika ocakta çevrilip pastırmalar koyulur. Biraz daha sotelenir. Sonra salça, rendelenmiş domates, tuz eklenir ve 5 dakika piştikten sonra servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 25 Aralık 2003

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.