Ana Sayfa > Tatlılar > Afetican

(Afetican nasıl yapılır)

Afetican için kullanılan malzemeler :
1 su bardağı bal
2 su bardağı kaymak
100 gram ceviz veya 2 yemek kaşığı hindistan cevizi

Tarifi :
Balı ocağın üzerinde bir tencerede eritin. Bir kaba kaymağı koyup kaşıkla ezin. Eritilmiş balı kaymağın üzerine dökün. Eğer karışım çok sulu olduysa, ekmek kırıntısı ilave edebilirsiniz. Sonra öğütülmüş ceviz ya da Hindistan cevizini üzerine ekleyin. Görüldüğü gibi kolay reddedilebilecek bir lezzet değil.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 09 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.





Sayfa 0,023 saniyede oluşturuldu.