Ana Sayfa > Deniz Ürünleri > Hepsini Ben Yerim

(Hepsini Ben Yerim nasıl yapılır)

Hepsini Ben Yerim için kullanılan malzemeler :
4 dilim beyaz etli balık fileto
1 büyük patates
1 domates
50 gram kaşarpeyniri
1 çorba kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kıyılmış maydanoz

Tarifi :
Domates ve patatesi iyice yıkayıp kabuklarını soyun. Domatesin çekirdeklerini çıkarın. Her ikisini de ince dilimleyin. Fırın kabına bir domates dilimi bir patates dilimi şeklinde sırayla dizin. Üzerine zeytinyağı gezdirip rendelenmiş peynir serpin. Hazırladığınız malzemenin üzerine yarım su bardağı su ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Diğer tarafta beyaz etli balık filetoları ızgarada pişirin. Fırında pişirdiğiniz garnitürü servis tabağına alın. Balık filetoyu yanına yerleştirin. Balık filetoların üzerini çocuğunuzla birlikte zeytin, kırmızı dolmalık biber, maydanoz ve dereotu ile balık şeklinde süsleyebilirsiniz.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 10 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,011 saniyede oluşturuldu.