Ana Sayfa > Pastalar - Kekler > Malta Köşkü

(Malta Köşkü nasıl yapılır)

Malta Köşkü için kullanılan malzemeler :
10 adet malta eriği
1 kg süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
16 adet kakaolu bisküvi
100 gr margarin
1 paket vanilya
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı kakao

Tarifi :
Erikleri cam kaseye yerleştirin. Başka bir kapta da irmik, süt, vanilya, margarin ve şekeri kısık ateşte koyulaşana kadar pişirin. Daha sonra bu karışımın yarısını eriklerin üzerine dökün. Kakaolu bisküvileri yerleştirip kalan sütlü karışımı bisküvilerin üzerine dökün. Pastayı bir gece buzdolabında bekletin. Sos malzemesi için suyla nişastayı eritin. Kakao ve süt ekleyin, koyulaşıncaya kadar pişirin.

Sos ılınınca pastanın üzerinde gezdirip servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 8

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yemek taşarsa yemeğin taştıgı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya kadar öylece kalsın. Soğuduktan sonra kolayca temizlenir.





Sayfa 0,015 saniyede oluşturuldu.