Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Tuzlu Badem

(Tuzlu Badem nasıl yapılır)

Tuzlu Badem için kullanılan malzemeler :
500 gr badem
3 çay kaşığı tuz
2 adet yumurta

Tarifi :
Badem kaynar suda 5 dakika haşlanır. Soğuk su ile soğutulup kabukları temizlenir. Bir kap içinde badem çarpılmış yumurta beyazı ve tuz iyice karıştırılır. Bir tepsiye yayılıp orta ateşli fırında altüst edilerek pişirilir.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 11 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,064 saniyede oluşturuldu.