Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Havuçlu Cevizli Meze

(Havuçlu Cevizli Meze nasıl yapılır)

Havuçlu Cevizli Meze için kullanılan malzemeler :
4 orta boy havuç
1 çay bardağı ufalanmış ceviz içi
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı mayonez
sarımsak
tuz
pul biber
baharatlar

Tarifi :
Havuçları haşla ve rendeleyin. Bir kapta yoğurt sarımsak mayonez, ceviz içi ve baharatları karıştır. Soğuyan havuçları karışıma ekleyin. Arzuya göre üzerini süsleyin (Ceviz içi, siyah zeytin vb.) Soğuk servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 6

Gönderen : aisha
Gönderdiği tarih : 12 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Cevizlerin kabuklarını kolayca açabilmek için onları bir gece tuzlu suyun içerisinde bekletin. Böylece içleri de dağılmayacaktır.





Sayfa 0,027 saniyede oluşturuldu.