Ana Sayfa > Et Yemekleri > Tavşan Sarma

(Tavşan Sarma nasıl yapılır)

Tavşan Sarma için kullanılan malzemeler :
1 adet bütün tavşan
10 diş sarmısak
225 gr. kapari çiçeği
1 adet kuru soğan
2 adet havuç
1 litre su

Tarifi :
Bütün tavşanı açarak kemiklerini çıkarın, içine ezilmiş sırmısak ve ezilmiş kapari çiçeği koyarak rulo şeklinde sarın. Sotelenmiş havuç, soğan ve su eşliğinde 45 dakika haşlayın. Tencereden çıkarın ve dilimleyin. Tencerede kalan malzemeyi mikserde püre haline gelinceye kadar çırparak sos haline getirin. Bu sosun üzerinde mevsim sebzeleri eşliğinde servis edin.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yağı fazla olan yemeğin üzerine iki dilim bayat ekmek koyarak kapağını kapatın. Bu işlem yemeğin buharıyla birlikte yağını da çekmesini sağlar.





Sayfa 0,024 saniyede oluşturuldu.