Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Patatesli Tavuk Kanatları

(Patatesli Tavuk Kanatları nasıl yapılır)

Patatesli Tavuk Kanatları için kullanılan malzemeler :
yarım kg. tavuk kanadı
2 domates
2 biber
6 mantar
2 diş sarımsak
3 patates
biberiye
tuz, tane karabiber
sıvıyağ

Tarifi :
Dometesi 6 parçaya kesin. Mantarları ortadan 2`ye kesin. Patatesler kçük boy ise bütün olarak kalsın. Biberleri kesin. Karıştırma kabına tüm sebzeleri, tavuk kanatlarını, biberiye, tuz ve karabiber ilave edip tüm malzemeleri elinizle ile harmanlayın. Fırın poşetine tüm malzemeleri alın. Fırın poşetinin ağzını bağlayın. Fırın tepsisine alın. Önceden ısıtlmış olan 180 derecelik fırında pişirin. Servis tabağına poşetten çıkartarak alın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 13 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,034 saniyede oluşturuldu.