Toggle navigation
YEMEK SÖZLÜĞÜ
ŞİFALI BİTKİLER
KALORİ CETVELİ
DİYETLER
PÜF NOKTALARI
ÖLÇÜLER
×
Bize iletmek istediklerinizi yazabilirsiniz.
İsim
E-posta
Mesaj
İnsan Kontrolü
Ana Sayfa
>
Pilavlar - Makarnalar
>
Cevizli Makarna
(Cevizli Makarna nasıl yapılır)
Cevizli Makarna için kullanılan malzemeler :
2 su bardağı süt
1 kaşık tereyağı
100 gr tulum peyniri
1 paket makarna
1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz
Tarifi :
2 su bardağı sütü, 1 su bardağı suyla ocakta kaynatın. 1 çorba kaşığı tereyağı ve 100 gram tulum peyniri ilave edin. Ocaktan alıp, pürüzsüz kıvama gelene kadar çırpın. 1 paket makarnayı haşlayıp, süzgeçten geçirin. 1 çorba kaşığı tereyağı ile karıştırın. Üzerine önceden hazırladığınız sosu dökün. Dövülmüş ceviz serpip servis yapın.
Yemeğin mevsimi :
Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik :
6
Gönderen :
kartal72
Gönderdiği tarih :
14 Eylül 2009
Günün Menüsü
Şehriye Çorbası
Kaşarlı Kabak
Şehriye Pilavı
Limonata
Sayfanıza Ekleyin
Genel Kültür
Yemek Pişirme
Yemek Yazıları
Ramazan Köşesi
Komik Yazılar
Ünlü Aşçılar
Yöresel Tarifler
Vitaminler
Mantarlar
Balık Baharatları
Balık Nasıl Alınır
Balık Temizleme
Balık Mevsimleri
Yemekteyiz
Üye Girişi
Kayıt Ol
Şifremi unuttum
Sayfayı şu anda
24
kişi geziyor
Arama
Günün Püfü
Yoğurt yapacağınız sütü kaynamaya başladıktan sonra beş dakika süreyle büyük bir kaşıkla havalandırırsanız yoğurdunuz daha lezzetli olur.
Son Eklenenler
Cheese Cake 2
Meltem'in Lahana Çorbası
Kurşun Aşı
Közlenmiş Biber Çorbası
Antep Salatası
Glutensiz Patates Kroket
Glutensiz Lorlu ve Peynirli Poğaça
Havuçlu Cevizli ve Üzümlü Muffinler
Yumuşak Mısır Ekmeği
Glutensiz Peynirli Kek
REKLAM ALANI