Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavuk Yahnisi

(Tavuk Yahnisi nasıl yapılır)

Tavuk Yahnisi için kullanılan malzemeler :
1 adet tavuk göğsü
2 adet soğan
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet kabak
3 çorba kaşığı bezelye
yarım demet maydonoz
1 çorba kaşığı domates salçası
3 çorba kaşığı margarin
3 su bardağı su
tuz ve karabiber

Tarifi :
Tavada yağı kızdırıp yarım ay şeklinde doğradığınız soğanı içine atın. Tavuk etlerini ilave edip 5 dk. pişirin. Salçayı ve suyu ilave edin. Küçük küçük doğradığınız havucu, patatesi, bezelyeyi ve baharatları ilave edip pişirin. En son maydonozu kıyıp içine attıktan sonra servis yapın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : eReN KESDi
Gönderdiği tarih : 02 Şubat 2004

Arama


Günün Püfü

Porselen tabaklarınızda oluşan küçük çatlaklar nedeniyle kırılmalarından korkuyorsanız; tabağı bir tencereye koyarak ağzına kadar sütle doldurun. Çok kısık ateşte 45 dakika kaynatarak soğumaya bıraktığınız tabaklarınızda çatlaklardan eser kalmadığını göreceksiniz.





Sayfa 0,030 saniyede oluşturuldu.