Ana Sayfa > Sebze Yemekleri > Meksika Usulü Barbunya

(Meksika Usulü Barbunya nasıl yapılır)

Meksika Usulü Barbunya için kullanılan malzemeler :
1, 5 su bardağı rendelenmiş gravyer peyniri
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı acı kırmızı biber
2 diş sarımsak
2, 5 su bardağı kuru barbunya ( haşlanmış )
1/4 su bardağı sıvıyağ

Tarifi :
Barbunya fasulyelerini tahta bir kaşık ile ezip püre haline getirin. Yağı geniş bir tavada kızdırdıktan sonra fasulye püresi, sarımsak, kimyon ve kırmızı biberi koyup 10 dakika kızartın. Üstüne peyniri serpip 5 dakika, peynir eriyip nar gibi kızarana kadar pişirin. Servis tabağına alıp servis yapın.


Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : AKGÜLCEMAL
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Doğranıp soyulmuş patlıcanların acılığını almak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletmeniz yeterli olacaktır.





Sayfa 0,021 saniyede oluşturuldu.