Ana Sayfa > Tavuk Yemekleri > Tavuk Haşlama

(Tavuk Haşlama nasıl yapılır)

Tavuk Haşlama için kullanılan malzemeler :
6 tavuk budu
1 soğan
1/2 limon suyu
2 orta boy havuç
2 orta boy patates
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı maydanoz

Tarifi :
Tavuk butları, soyulmuş bütün soğan, küp küp kesilmiş patates ve havuçla birlikte haşlanır, tuzu ayarlanır. Ayrı bir kapta limon suyu, un ve yoğurt karıştırılarak bir sos hazırlanır. Tencereye azar azar ve devamlı karıştırılarak ilave edilir, 5 dakika da butlar bu sosla pişirilir, kıyılmış maydanozla süslenerek servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 4

Gönderen : MeLTeM
Gönderdiği tarih : 23 Kasım 2003

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,016 saniyede oluşturuldu.