Ana Sayfa > İştah Açıcılar ve Aperatifler > Kekikli Mantar

(Kekikli Mantar nasıl yapılır)

Kekikli Mantar için kullanılan malzemeler :
yarım kilo mantar
1 çorba kaşığı kekik
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tereyağı
tuz

Tarifi :
Tencereye tereyağı, doğranmış sarımsak ve kekiği birlikte koyup hafif ateşte kavrup üzerine mantarlar ilave edilip karıştırılır. 15 dk. pişirilir. Suyunu fazla çekmeden ateşten alınır. Servis yapılır.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Tavuk etini yemeği yapmadan önce birkaç saat sütün içinde bekletirseniz hem daha yumuşak, hem de daha leziz olacaktır.





Sayfa 0,014 saniyede oluşturuldu.