Ana Sayfa > Yumurta Yemekleri > Omlet Kapama

(Omlet Kapama nasıl yapılır)

Omlet Kapama için kullanılan malzemeler :
2 adet yumurta
sosis veya salam
kaşar peynir
1 adet domates
madonoz
tuz
kırmızı biber

Tarifi :
Yumurtaları ayrı arı bir kaba kırıp çırpın,sosis veya salamı ufak doğrayın maydonoz ve domatesi de aynı şekilde ufak parçalar halinde doğrayın tereyağını teflon tavada kızdırın çırpılmış yumurtaları tavaya dökün biraz pişirdikten sonra salam rendelenmiş kaşar maydonoz ve domatesi omletin bir kenarına koyun ve spatula yardımı ile omleti ikiye katlayın ve iki taraflı kızartın.

Yemeğin mevsimi : Her Mevsim
Yanında yenebilecek tavsiye yemekler :
Kaç Kişilik : 2

Gönderen : kartal72
Gönderdiği tarih : 16 Eylül 2009

Arama


Günün Püfü

Yumurtaların haşlanırken çatlamaması için, kaynatma suyuna bir çorba kaşığı sirke koyun.





Sayfa 0,028 saniyede oluşturuldu.